Звездата от „Откраднат живот“ гони по рекорд тв водещата Мира

...
Звездата от „Откраднат живот“ гони по рекорд тв водещата Мира
Коментари Харесай

Пак обраха дома на Юлиян Вергов


Звездата от „ Откраднат живот “ гони по връх тв водещата Мира Добрева, която няколко месеца преди да влезе във „ ВИП Брадър “, бе обрана за пети път. Апартаментът на артиста, който се намира на централната столична улица „ Граф Игнатиев “, бил разбиван цели два пъти в рамките единствено на миналата година, написа „ Ретро “.

Крадците търпеливо дебнели екранния доцент Банков и атакували дома му, когато не бил в столицата. Въпреки че и за двата обира, при които от жилището били откраднати движимости, не пари в брой, Вергов алармирал службите на реда, отмъщение по този начин и не получил и решил самичък да се оправя с престъпността, като пипа твърдо.

Повече пъти е разбивана персоналната му кола, която досега е ставала обект на похищения 4 пъти. Досега кражбите били дребни, само че предходната Коледа автоджамбази се пробвали непосредствено да отмъкнат возилото, само че Юлиан ги сгащил на място. Юлиан се затичал към тях и до момента в който единият съумял да избяга, другият попаднал безусловно сред юмруците му. Между ударите шурнала кръв от разрушения нос на крадеца и отвратен от обстановката, Вергов го пуснал да избяга.

Не ме е боязън да скачам на пердах и това е най-голямата ми мощ против конкурент, тъй като има мощни хора, само че плашливи. Излизал съм с голи ръце да се удрям на автомагистралата и с две варненски мутри, които изскочиха от джипа си дружно с бухалки и отново аз ги надделях “, споделя неприятното момче на театъра.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР