Звездата от Острова на любовта Моли-Мей Хейг пропусна пътуване с

...
Звездата от Острова на любовта Моли-Мей Хейг пропусна пътуване с
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг ОТМЕНЯ семейното пътуване на Томи Фюри, за да гледа Тайсън след раздялата със страховете

Звездата от Острова на любовта Моли-Мей Хейг пропусна пътешестване с годеника си Томи Фюри, с цел да се наслаждения на лична фамилна отмора.

Телевизионната персона, на 24, и боксьорът Томи, на 25, неотдавна провокираха разделяне на страховете, когато си взе отмора от обществените медии, което означаваше, че тя не призна обществено 25-ия рожден ден на Томи, когато в предходни години тя споделяше, че блика мнения за него.

Масло в огъня беше налято, когато той отлетя за Дубай, Обединени арабски емирства, с цел да поддържа по-големия си брат Тайсън Фюри преди идната му огромна борба. Моли-Мей не се виждаше на никое място и почитателите се втурнаха към секцията за мнения, с цел да изразят загрижеността си по отношение на неналичието на наличие за двойки на техните страници.

И в този момент е ясно за какво Моли-Мей не се причисли към годеника си на пътуването до Дубай, до момента в който отиде в своите истории в Instagram, с цел да показа подготовката си за кокошкарството на сестра си Зоуи Хейг. Тя показа фотография н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР