Звездата от Moonstruck признава, че иска да изиграе ролята от

...
Звездата от Moonstruck признава, че иска да изиграе ролята от
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж: Искам да играя Капитан Немо

Звездата от " Moonstruck " признава, че желае да изиграе ролята от фамозния разказ на Жул Верн " поради любовта на героя към океана ".

58-годишният артист съобщи в Reddit Ask Me Anything в събота (09.04.22): " Бих желал да изиграя капитан Немо на Жул Верн поради любовта на героя към океана, която споделям с него ". Попитан дали се нервира от някои реплики на героите му, които хората му крещят на обществени места, Кейдж отговори: " Нямам проблем с нито един от цитатите, веселя се, че помнят филмите ми ".

Звездата показа какъв брой доста му е харесало да работи по " Pig " поради това, че лентата е " тиха " и " натуралистична ".

Той сподели: " Благодаря ви. Исках да се върна към по-тих, натуралистичен жанр на кино осъществяване, откакто бях направил поредност от по-диви функции. Филмът ми наподобява по-скоро на национална ария или стихотворение, а героят ми Роб се бореше с голяма тъга и самоналожена изолираност и мисля, че ние като група хора, преживяващи пандемията през 2020-21 година, евентуално също изпитваме сходни усеща на загуба и изолираност. Това е един от обичаните ми филми и евентуално е най-хубавата ми работа до в този момент ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР