Звездата от Married At First Sight Лаура Джейн пусна романтични

...
Звездата от Married At First Sight Лаура Джейн пусна романтични
Коментари Харесай

Звездата от E4 Married At First Sight пусна романтични намеци след купон с Томи Фюри

Звездата от Married At First Sight Лаура Джейн пусна сантиментални подмятания, откакто сподели, че е прекарвала доста време с сътрудника си Джей Джей Слейтър.

Неомъжената Лора се спряга за спортния треньор Артър Поремба по време на шоуто, само че макар напъните на двойката, те не съумяха да създадат връзката си по-успешна. Телевизионната риалити звезда неотдавна беше забелязана да купонясва с голям брой звезди, в това число звездата от Острова на любовта Томи Фюри.

Но тя също е била на открито с Джей Джей, 30-годишният притежател на фешън бизнес, който в началото е бил женен на 29-годишната Бианка Петронзи в хитовото шоу E4, преди да хване окото на 29-годишната Ела. Тя заряза личния си брачен партньор, 36-годишния Натаниал Валентино, с цел да се впусне в романтика, само че и двамата не устояха.

JJ и Laura се срещат и отиват в града, откакто поддържат връзка след края на шоуто E4. В скорошни въпроси и отговори в Instagram един почитател я помоли да „ разшири “ статуса на връзката си, сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР