Звездата от Loose Women Линда Робсън беше похвалена от своите

...
Звездата от Loose Women Линда Робсън беше похвалена от своите
Коментари Харесай

Линда Робсън зашемети феновете, докато демонстрира сутиен на живо по ITV Loose Women и хвали „невероятното“ тяло

Звездата от Loose Women Линда Робсън беше похвалена от своите сътрудници и фенове, до момента в който вдигаше горнището си онлайн в ефир.

65-годишната актриса и телевизионна водеща се причисли към Рут Лангсфорд, Денис Уелч и Кей Адамс в шоуто в понеделник за специфичен епизод. Те честваха дамите на 60 години и разискаха редица тематики в програмата онлайн. По време на един сегмент Разпуснатите дами приказваха за „ разлюбването “ на телата си, когато остареят.

Линда реши да потвърди, че несъмнено не е от тези дами, като даде обещание на публиката в студиото да покаже сутиена си. Бившата звезда от Birds of a Feather се изправи от панела и повдигна горнището си, разкривайки торса и сутиена. Публиката и сътрудниците на Линда полудяха от нейния ход.

Линда сподели за тялото си: „ Не го обичам, само че мисля, че е необикновено, то ми даде три прелестни деца. И аз съм към момента много здрав на 65 години, не е доста зле. " Участничката в телевизионното шоу удостовери, че се е разделила със брачна половинка си Марк Дънфорд мин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР