Звездата от Кралят тигър“ Джо Екзотик се наслади на празнична

...
Звездата от Кралят тигър“ Джо Екзотик се наслади на празнична
Коментари Харесай

Разкриха уникалната коледна вечеря на Джо Екзотик от „Кралят тигър“ от затвора – и не е пуйка

Звездата от „ Кралят тигър “ Джо Екзотик се наслаждения на празнична вечеря в килията си във Форт Уърт, Тексас. Въпреки че беше зад решетките, той не пропусна коледното пиршество.

Миналата година 60-годишната сензация на Netflix се наслаждения на празнична софра, въодушевена от фюжън, която неговият зеленчуков противник Карол Баскин не би одобрила. Според TMZ, на Екзотик е сервирана печена кокошка Корнуол, заряд, моркови и сос върху легло от пържен ориз с тофу. Неговият десерт беше пудинг от самун и масло с спомагателна порция плодове и празнични пайове.

Това меню е сходно на това, което той имаше преди две години, което включваше същото първокласно пиле, само че с гарнитура от мак и сирене, сладостен грах и дресинг от царевичен самун, всичко това гарнирано с парче тиквен къс. Още през 2019 година Екзотик беше приет за отговорен в опити за ликвидиране на Карол Баскин, притежател на Big Cat Sanctuary, дружно със 17 обвинявания в свирепост към животни и в този момент е изправен пред 22-годишна присъда затв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР