Звездата от Клуб Веселие, Ная Ривера, е използвала последните си

...
Звездата от Клуб Веселие, Ная Ривера, е използвала последните си
Коментари Харесай

Геройството на една майка: Ная Ривера използвала последните си сили да спаси сина си!

Звездата от " Клуб Веселие ", Ная Ривера, е употребила последните си сили, с цел да избави сина си. Това обявиха от полицията на щата Калифорния, откакто стана ясно, че е намерено тялото на актрисата. 

Виж още: Нова жертва на проклятието " Клуб Веселие " - версии за мистериозната гибел на Ная Ривера

Трагедия се случи преди 6 дни, след като и Ривера беше оповестена за изчезнала. Шериф Бил Айуб оповестява, че главната версия, по която работи полицията, е нередовност на лодката, която тя е наела на брега за разхода със сина си. 

Виж още: 47-годишната легенда Цеца стана баба! Името на внучето ѝ провокира скандал в Сърбия

Според следствието актрисата до последно се е борила за живота на сина си и просто не ѝ е останала мощ и сила, с цел да избави себе си. По думите на шерифа синът на актрисата, 4-годишният Джоуси Холис, е гледал по какъв начин майка му изчезва във водите на езерото. 

Виж още: Миа Халифа с значимо обръщение към девойките и срамен роман за интервала в порното

Момчето е било открито със избавителна жилетка, до момента в който тази за Ная е била в лодката. Малко преди да отплават актрисата се е чула с близки и даже им е пратила фотоси. 

Виж още: Джон Траволта: С огорчение ви осведомявам, че красивата ми брачна половинка Кели умря

От полицията са безапелационни, че не става въпрос за самоубийство, нито за ликвидиране, а просто за трагичен случай в резултат на повреда. 

Виж още: Менделсон ще звучи за семейство Бекъм: Големият им наследник се сгоди

Намереното тяло е мощно обезобразено поради дългия престой във водата, само че поради, че няма докладвани други изчезвали във водите на езерото хора, както и поради облеклата, се има вяра, че точно това е Ная Ривера. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР