Звездата от Като две капки вода“ Керана има доста интересно

...
Звездата от Като две капки вода“ Керана има доста интересно
Коментари Харесай

Керана: Най-любимото ми е, когато всички се съберем и си копаем на двора

Звездата от „ Като две капки вода “ Керана има много забавно занимание. За разлика от множеството млади изпълнителки, които най-често прекарват свободното си време в салоните за разкрасителни процедури, тя обича да копае в градината на баба си и дядо си. Любимите й моменти са, когато цялото семейство се събира и се заема със селскостопански труд.

 

Кръщелното име на певицата е Юлия Йорданова. Родителите й се разделят, когато е в първи клас и грижите за нея паднали върху майка й. Баща й пък отпътувал за Германия. Като всяка работеща майка, и тази на Керана я изпращала на село през ваканциите, вместо да я оставя да се пържи в жилището им в Пловдив. Бабата и дядото живеят в Карнобат, където имат 3 дка градина. Дядо й е агроном и след пенсионирането си, трансформирал своята специалност в занимание.

 

Помага им в градината от напълно дребна и до през днешния ден нищо не се е трансформирало.

„ Най-любимото ми е, когато всички се съберем и си копаем на двора “, декларира тя. И до през днешния ден баба й и дядо й, са нейната огромна опора. Дядо й бил срещу да се занимава с музика и  се опитвал да я насочи към сериозна специалност. Едва не се пръснал от горделивост обаче, когато отишъл с нея на премиера в Пловдивската опера и видял по какъв начин залата се цялостни с хора, пристигнали да слушат внучка му.

 

Макар на пръв взор да наподобява ексцентрична, в реалност певицата е здравомислеща млада дама. Доказателство за това е и мъжът, който е избрала – юноша, занимаващ се с компютърни науки. Приятелството посред им, който датира от детските им години, прераснало в обич преди 4 години.

 

Юлия е влюбена в името Керана, откогато била на 15 години и даже се зарекла, че в случай че има щерка ще я кръсти по този начин. Когато обаче певческата й кариера потръгнала, решила, че не е нужно да чака толкоз дълго и вкарала името в приложимост като неин артистичен псевдоним.

Никога не се е готвила за сцената като се изключат първите 4 години в музикална паралелка, в която учила цигулка и пиано. Сама се учила да пее.

 

Заминала да учи при татко си в Мюнхен, Германия, компетентност „ Макромедии “. Един ден с сътрудниците й от университета тръгнали към най-стария пъб в Тайланд, където Керана пробвала да пее със саксофониста. Той харесал гласа й и почнал да й урежда участия. Ангажиментите й ставали от ден на ден и повече, само че в един миг й писнало и решила да се върне в България.

 

Тук се захванала с бандата „ Космонавтите “, които изначало я мислели за тийнейджърка.

 Името на Керана нашумя преди 3 години, когато доближи до финалите в „ Гласът на България “. Там се среща със Стефан Вълдобрев, с който по-късно си партнират в Пловдивската опера в мюзикъла „ Евита “. 

Кариерата й на певица набира все по-голяма скорост, само че когато не е на сцена, обичаното й място продължава да е в градината при баба и дядо.

Инфо: Уикенд

Тагове: Юлия Йорданова „ Космонавтите “ Стефан Вълдобрев Керана певица „ Гласът на България “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР