Звездата от Живите мъртви Норман Рийдъс и някогашният супермодел Хелена

...
Звездата от Живите мъртви Норман Рийдъс и някогашният супермодел Хелена
Коментари Харесай

Какво се случва със сина на Хелена Кристенсен

Звездата от " Живите мъртви " Норман Рийдъс и тогавашният супермодел Хелена Кристенсен надали са прекарали прелестно уикенда. Защото синът от петгодишната им връзка беше задържан в петък вечерта в Ню Йорк.

21-годишният Мингъс Рийдъс е бил арестуван от полицията, откакто 24-годишна жена е подала сигнал, че той я е блъснал в лицето.

Според информацията на New York Post двамата са влезнали в словесна борба, след което Рийдъс я е блъснал. Жената е откарана в болница в устойчиво положения.

Мингъс, който е тръгнал по стъпките на майка си като модел, разяснява случката пред друга медия - The New York Daily News. Според неговата версия дамата и нейни другари са " преследвали " него и неговите другари, до момента в който са били на махленски фестивал в региона, прочут като " Малката Италия ".

" Тези пет девойки ни преследваха в продължение на две пресечки, замеряха ни с храна и крещяха по нас ", гласи изказването на Мингъс. Той добавя, че полицията е пристигнала най-после и е видяла единствено удареното момиче. Явяването му пред съда следва.

21-годишният юноша е наследник от връзката на датския супермодел Хелена Кристенсен и Норман Рийдъс. За нея той е само дете, до момента в който артистът има тригодишна щерка от актуалната си другарка - Даяне Крюгер.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР