Звездата от Женени от пръв поглед“ Австралия (MAFS) Каролина Сантос

...
Звездата от Женени от пръв поглед“ Австралия (MAFS) Каролина Сантос
Коментари Харесай

Звездата от „Женени от пръв поглед“ критикува „фалшивата“ терапия и пронизва експертите в остри изказвания

Звездата от „ Женени от пръв взор “ Австралия (MAFS) Каролина Сантос в допълнение подлага на критика тримата треньори по връзки в шоуто, откакто направи „ малко копаене “ “ при тях неотдавна.

Телевизионната риалити звезда, в този момент на 35 години, беше младоженка в MAFS – който се излъчва по Nine Network в Австралия, само че по E4 в Обединеното кралство – в деветия му сезон, излъчен през 2022 година.. Тя беше спрягана за младоженеца Дион Джанарели, който в този момент е на 35 години, само че по-късно пътищата им се разделиха и тя се срещна с сътрудника си Даниел Холмс, който в този момент е на 32 години. поредност от MAFS и наподобява, че удари тримата треньори по връзки в шоуто Алесандра Рампола, 50, Мел Шилинг, 52, и Джон Айкен, 53. Каролина показа тяхна фотография в Instagram, която демонстрира триото в сцена от последния сезон, само че тя беше покрила лицата им с клоунски емотикони.

The Mirror се свърза с Каролина - която преди този момент призна, че е отишла в шоуто за " излагане " за бизнеса си - след обявата. Тя разкритикува треньори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР