Звездата от Игра на тронове Софи Търнър разкри, че е

...
Звездата от Игра на тронове Софи Търнър разкри, че е
Коментари Харесай

Софи Търнър разкрива какво мрази най-много в брака на Джо Джонас

Звездата от " Игра на тронове " Софи Търнър разкри, че е мразела да бъде наричана " съпругите " по време на четиригодишния си брак с артиста Джо Джонас.

В достоверно изявление за Vogue артистът описа за обществената си разлъка с члена на Jonas Brothers, която се състоя през септември предходната година. Софи разказа връзката си с Джо като „ трескава фантазия “, тъй като той беше по-възрастен, само че тя призна, че той „ в действителност “ се е грижил за нея.

28-годишната сподели: „ Беше на точка, че се върнах вкъщи и не знаех по какъв начин да направя нищо за себе си. " Говорейки за светлината на прожекторите върху нейната връзка, тя сподели: „ Имаше доста внимание върху тримата братя и съпругите. Е, постоянно ни назоваха съпруги и аз мразех това.

" Беше някак възприятието плюс едно. И това няма нищо общо с него – по никакъв метод той не ме накара да се усещам по този начин – просто възприемането ни беше като групите в групата. " Софи разказа последствията от развода като „ най-лошите няколко дни “ в живота си, защото беше надалеч от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР