Звездата от Игра на тронове Софи Търнър е обявена за

...
Звездата от Игра на тронове Софи Търнър е обявена за
Коментари Харесай

Крадла на бижута? Софи Търнър в нова роля

Звездата от " Игра на тронове " Софи Търнър е оповестена за реализатор на основната роля в нова драма от шест серии на ITV, оповестява „ Deadline “, представен от БГНЕС.

‘Game Of Thrones’ Star Sophie Turner Lands Lead Role In True-Crime Drama ‘Joan’ For ITV
— Deadline Hollywood (@DEADLINE)
Известна най-много с ролята на Санса Старк във фентъзи епичния сериал " Игра на тронове ", в този момент актрисата ще взе участие в суровия престъпен сериал " Джоан ", написан от Анна Саймън. В сериала Търнър ще се завърне в Лондон, с цел да снима, откакто пребиваваше в Съединени американски щати със брачна половинка си Джо Джонас и двете им деца.

Действието в " Джоан " се развива в Лондон през 80-те години на предишния век и наблюдава Търнър в ролята на престъпничката Джоан Ханингтън и подземните подвизи , които ѝ печелят прякора " Кръстницата ". Саймън написа сюжета, въодушевена от записките на Ханингтън " Аз съм това, което съм: същинската история на най-известната английска крадла на бижута " , издадени през 2002 година

" Толкова съм разчувствана да пренеса на екран завладяващата житейска история на Ханингтън в „ Джоан ", споделя номинираната за премия " Еми " Софи Търнър за присъединяване си в биографичния филм за крадлата на диаманти.

Сериалът изследва отчаянието на Ханингтън да откри салдото сред незаконния си живот като една от най-известните престъпнички в Лондон и опитите да си върне щерка си от обществените служби.

Драмата в шест серии стартира с Ханингтън в двадесетте ѝ години, хваната в клопката на ужасяващ брак с принудител. Сериалът наблюдава пътя на Ханингтън, откакто брачният партньор ѝ я изоставя и тя се обръща към престъпността, с цел да сътвори по-добър живот за себе си и щерка си. С течение на времето тя се трансформира в сполучлив апаш на бижута и един от най-страховитите нарушители в лондонското метро. Необичаен метод към престъпния род, сериалът показва престъпничката в по-човешка светлина, като феновете наблюдават същинската история на една обезверена майка, която просто се пробва да обезпечи по-добър живот на щерка си.

Снимките ще се проведат в Лондон и ще стартират напролет на идната година.

Все още не са оповестени други имена и не е ясно кои други герои ще бъдат свързани с крадлата на бижута Джоан.

Макар че фотосите са планувани за тази пролет, към момента не е избрана премиерна дата. Въпреки това, въз основа на графика на фотосите, „ Джоан “ евентуално ще излезе на екран в края на 2023 година или началото на 2024 година Филмът ще бъде наличен за гратис гледане в платформата за стрийминг на ITV, ITVX.

Освен с ролята си в " Игра на тронове " Търнър е известна с ролята си на Джийн Грей във франчайза „ X-Мен “ на Fox и Маргарет Ратлиф в " Стълбището ". 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР