Звездата от Игра на тронове Мейзи Уилямс казва, че е

...
Звездата от Игра на тронове Мейзи Уилямс казва, че е
Коментари Харесай

Звездата от Игра на тронове Мейзи Уилямс разказва подробности за шокиращата си трансформация при загуба на тегло

Звездата от " Игра на тронове " Мейзи Уилямс споделя, че е изгубила повече от два камъка, до момента в който приказва за " безмилостните " старания, на които е стигнала, с цел да може да играе " изтощена " Катрин Диор – в това число пробуждане в 4 часа сутринта особено за изпотяване.

Актрисата удостовери, че е свалила 26 Ibs преди десетте елементи на Apple TV+ The New Look, сериал, който се концентрира върху стилните колоси Кристиан Диор и Коко Шанел по време на нацистката окупация на Париж през Втората международна война. Историческата драма изследва неразказаната история за по-малката сестра на дизайнера Катрин и актрисата направи доста жертви, с цел да опише историята си.

Тя съумя да реалокира тежестта си най-много посредством изпотяване на течност тъкмо преди камерите да стартират да ролка, само че трябваше да го направя и в ранните часове. Тя сподели, че това е техника преди снимане, която боксьорите и жокеите употребяват преди да се състезават. Мейзи споделя, че е събрала „ целия си живот и се е преместила в Париж “ за ролята...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР