Звездата от Hollyoaks Оуен Уорнър говори за предстоящото си напускане

...
Звездата от Hollyoaks Оуен Уорнър говори за предстоящото си напускане
Коментари Харесай

Оуен Уорнър от E4 Hollyoaks е „тъжен“, след като се отказа от сапунената телевизия, тъй като спойлерите дразнят драматичното напускане на Ромео

Звездата от Hollyoaks Оуен Уорнър приказва за идното си овакантяване в сапунената стратегия на Channel 4, измежду страховете на почитателите, че ще бъде погубен.

Неговият воин Ромео Найтингейл ще напусне шоуто скоро след шест години, измежду трагични подиуми за любимеца на почитателите. Спойлерите за епизодите от идната седмица разкриват, че животът му остава в заплаха, защото той е в болница след съвсем смъртоносно намушкване.

Ромео се опасява, че ще почине, в случай че се върне в пандиза, където остава сега, откакто се призна за отговорен за убийството на насилствената му някогашна Рейн Ройс. След драма с татко си Джеймс Найтингейл, Ромео се оказва в заплаха и вследствие на това съвсем губи живота си.

Следващата седмица Джеймс обезверено желае да измъкне сина си, знаейки, че в случай че се върне в пандиза, ще евентуално ще бъде погубен. Но освен пандизчиите оставят Ромео в заплаха, защото някогашният му другар, трансформирал се във зложелател принц Маккуин, също издава мрачна смъртна опасност следващат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР