Звездата от хитовия сериал Игра на тронове Софи Търнър беше

...
Звездата от хитовия сериал Игра на тронове Софи Търнър беше
Коментари Харесай

След развода с Джо Джонас - Софи Търнър е забелязана с нов мъж

Звездата от хитовия сериал " Игра на тронове " Софи Търнър беше снимана в буйна целувка с един от най-желаните ергени във Англия Перегрин Питърсън, който неотдавна се раздели с същинска принцеса.

Актрисата, която завърши брака си с американския поп реализатор Джо Джонас, очевидно бързо е претърпяла раздялата им, и към този момент е подготвена за нова обич. Двамата с Перегрин, чието аристократично семейство има благосъстояние в размер на 224 млн. паунда, очевидно не са съумели да удържат привличането между тях и се отдадоха на милувки на улицата във френската столица Париж.

Според очевидци след размяната на милувки, и Софи, и Перегрин се насочили към колите си и се отдръпнали в друга посока, съобщи Дир.бг.

По-късно вечерта обаче още веднъж се събрали, този път на стадиона " Стад дьо Франс ", където актрисата гостува, с цел да разкрие трофея от Световната купа по ръгби.

29-годишният благородник пък неотдавна завърши връзката си с кръщелницата на принц Чарлз - 27-годишната принцеса на Гърция и Дания Мария Олимпия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР