Звездата от Gogglebox Том Малоун младши разкри, че е създал

...
Звездата от Gogglebox Том Малоун младши разкри, че е създал
Коментари Харесай

Том Малоун от Gogglebox от Channel 4 признава, че танцът е „променил живота ми“ и стартира проект за деца с аутизъм

Звездата от Gogglebox Том Малоун младши разкри, че е основал огромен нов план, употребяващ танци, с цел да помогне на деца с аутизъм.

30-годишната телевизионна риалити звезда стана известна в шоуто на Channel 4 през 2014 година, критикувайки телевизионни излъчвания дружно с майка си Джули, татко си Том Старши и брат си Шон. И в този момент той реши да сътвори класове по танци за деца в региона на Манчестър. В прям пост Том показа с почитателите, че той също има аутизъм и танцът е бил „ креативен излаз “ за него, до момента в който е израствал, което по-късно му е разрешило да придобие убеденост.

В Instagram той сподели на почитателите си: „ Като израснах като дете с аутизъм, танците ми помогнаха доста. Дадоха ми креативен излаз и метод да изразя себе си и най-много беше ужасно за моята убеденост. “ Той добави: „ Поради тази причина желая да се отблагодаря. Така че провеждам курс в Манчестър за младежи с аутизъм, с цел да дойдат и да се научат да танцуват. От 27 април ще преподавам два класа всяка съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР