Звездата от Gladiators Даймънд казва, че участието в новото игрово

...
Звездата от Gladiators Даймънд казва, че участието в новото игрово
Коментари Харесай

Звездата на BBC Gladiators Даймънд споделя сърцераздирателна история за това, че се е чувствал като „изгнаник“

Звездата от Gladiators Даймънд споделя, че присъединяване в новото игрово шоу на BBC й е помогнало да се изправи пред контузията от предишното, когато е била унизена поради растежа си.

29-годишната атлетка - чието същинско име е Ливи Шелдън - се издига на впечатляващите 6 фута височина и завоюва почитателите след дебюта си в шоуто. И въпреки да стои над раменете на доста други членове на обществото, тя признава, че не постоянно се е чувствала, че може да държи главата си високо поради жестоките забележки на насилниците.

Гладиаторите се завърнаха на екрани след съживява се от BBC - завръща се като развлечение в събота вечер след петнадесет години неявяване. Шоуто беше шлагер измежду телевизионните почитатели - и Даймънд притегли вниманието като един от открояващите се спортисти в шоуто.

Но звездата, която е израснала в Уорчестършир и чиято входна тематика в шоуто на BBC е песента на Little Mix Woman Like Me, споделя, че се е чувствала като „ заточеник “, до момента в който пораства – само че споделя, че в този момент счита, че нейни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР