Звездата от филма Вчера бе арестуван тази нощ след скандал

...
Звездата от филма Вчера бе арестуван тази нощ след скандал
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на актьора Христо Шопов и го оставиха в ареста за 72 часа

Звездата от кино лентата " Вчера " бе задържан тази нощ след скандал със съседка. Около 0.20 часа 36-годишната Патриша Тийвс от Люксембург, която живее в къщата до тази на фамилията на Шопов в столичния квартал " Малинова котловина ", е подала сигнал на тел. 112, че е била застрашена с ликвидиране. 

Пристигналият на място полицейски екип е открил, че Христо Шопов се е заканил с ликвидиране на чужденката, държейки в ръката си револвер, като и споделил: " Ще те гръмна в лицето с револвера си! ". След това, към 00,30 часа, обвиненият хванал дамата с ръка под брадата и я блъснал към ограда на къща, като й споделил: " Ще те убия ".

36-годишната Патриша е изпитала състоятелен боязън от заканата, пишат още от прокуратурата. По случая е формирано бързо произвеждане за закана за ликвидиране - закононарушение по член 144, алинея 3,т. 1, вр. ал.1 от Наказателния кодекс, за което се планува наказване " отнемане от независимост ".

С разпореждане на наблюдаващ прокурор Христо Шопов е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения.

Самата потърпевша по обяд бе на разпит в Седмо РПУ. Тийвс остана в полицейското ръководство към един час. По-рано чужденката описа пред Българска национална телевизия, че 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР