Звездата от EastEnders Шона Макгарти води преговори за участие в

...
Звездата от EastEnders Шона Макгарти води преговори за участие в
Коментари Харесай

Шона Макгарти от EastEnders в нови разговори за Strictly, тъй като тя споделя здравословен проблем, довел до пренебрежение

Звездата от EastEnders Шона Макгарти води договаряния за присъединяване в Strictly, откакто един път го отхвърли заради проблеми с тревога.

32-годишната актриса, която този месец напуща сапунката на BBC след 15 години като Уитни Дийн, разкри през 2021 година, че са я потърсили, само че е отхвърлила предлагането. Но три години по-късно източници споделят, че тя изследва предложение да се причисли към танцовото съревнование за 22-ата му серия.

Един източник сподели: „ Шона би била чудесна за шоуто. Тя е същински любимец на почитателите на сапун, като се изключи че е необикновено радостна и се забавлява. Тя също е огромен почитател на Strictly, само че когато я потърсиха за първи път, тя в действителност се тормози, че може да е прекалено много за нея.

„ Няколко години по-късно тя е доста по-уверена и моментът е по-добър, тъй като няма да й се постанова да жонглира сред шоуто и уговорките си към EastEnders. “

Шона призна, че е пренебрегнала Strictly, защото „ безпокойството ми надви над мен и си помислих, че ще бъдете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР