Звездата от Dragons' Den Питър Джоунс остави зрителите възмутени, тъй

...
Звездата от Dragons' Den Питър Джоунс остави зрителите възмутени, тъй
Коментари Харесай

Зрителите на BBC Dragons` Den се ядосват на Питър Джоунс за „водещ“ предприемач с брутален преход

Звездата от Dragons' Den Питър Джоунс остави феновете възмутени, защото направи огромен поврат, когато се развълнува от артикул.

Инвестиционното шоу на BBC се завърна в четвъртък вечерта, което видя Мария Антониу, създател на Chocolate Moments, да влезе в Den с вярата да впечатли Драконите. Тя сподели своите артикули - Bar of Crisps - и получи разбъркан отговор от Питър Джоунс, Дебора Мийдън, Тукър Сюлейман, Сара Дейвис и Стивън Бартлет.

Снаксът комбинира две обичани на нациите лакомства - чипс и шоколад - в блокче. Мария сътвори три разновидността на млечен шоколад с подготвени осолени чипсове, сол и оцет, сирене и лук. Тя гордо раздаде образци на всеки от драконите, с цел да опитат, до момента в който Питър изглеждаше разчувствуван от продукта.

Той назова комбинацията „ брилянтна ” и подкани сътрудниците си: „ Пропуква се. Вие, момчета, не сте живели. ” По време на представянето на Мария, Питър изяде доста проби до точката, в която даже се пошегува, че би трябвало да си вземе отмора от фотосите. С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР