Звездата от "Дарси и Стейси" Дарси Силва може да бъде

...
Звездата от "Дарси и Стейси" Дарси Силва може да бъде
Коментари Харесай

Холивудска звезда съсипана: Българският й любовник се оказа женен и с дете

Звездата от "Дарси и Стейси " Дарси Силва може да бъде изправена пред следващото сърцераздирателно събитие с Георги Русев, написа soapdirt.com. Точно когато си намерения, че е намерила разкрила мъж в лицето на българина Георги, започнаха да пораждат затруднения.

Предполага се, че звездата от TLC е научила огромната загадка на Георги, която евентуално излага връзката им на риск. Ще може ли да одобри предишното на мъжа си? Или ще постави завършек на начинаещата им романтика?

Намирането на същинската обич постоянно е било предизвикателство за Дарси Силва. Ветеранката от "Сгодени за 90 дни " е била в голям брой несполучливи връзки - две от които са много обществени. Но макар неприятните си прекарвания, майката на две деца в никакъв случай не се отхвърля от любовта.



Малко след раздялата си с Том Брукс, тя се снабди с нов мъж, българският модел Георги Русев. Двойката несъмнено се сближи бързо. Те заживяха дружно малко след няколко срещи, които повдигнаха някои въпроси.

Въпреки сапунения им разказ, Дарси Силва към момента не можеше да се отърси от подозренията си по отношение на Георги Русев. Тя признава, че има проблеми с доверието към новото си гадже, изключително по отношение на предишното му. Изглежда съмненията й въпреки всичко може да не са безпочвени.

В идния епизод на Дарси и Стейси при формалното встъпление на Георги в фамилията, най-голямата му загадка е разкрита. Оказва се, че масажистът към момента е женен за друга жена. Това евентуално е повода, заради която той отхвърля да приказва за предишното си всякога, когато Дарси го попита. Няма повече детайлности за брачната половинка на Георги. Също по този начин остава неразбираемо дали към този момент не са дружно.



Едно обаче е несъмнено - Дарси Силва не е удовлетворена от това. Разбираемо е, поради огромните очаквания, които тя има с новия си ухажор. Тя до момента се скъса да приказва, че Георги е друг от някогашните й Том Брукс и Джеси Мийстър. Георги е скрил доста значима информация от Дарси. Каквито и да са били аргументите, това несъмнено е огромна черна точка за приятелката му.
Освен хипотетичната си брачна половинка, се появиха спекулации, че Георги Русев има и дете. Той бил татко и го пазил в загадка.

Въпреки очевидната машинация, тя видимо взема решение да пренебрегва новите обстоятелства и към този момент и остава с Георги Русев. Всъщност двойката е към момента дружно и наподобява сплотена дъпреки всичко. Напоследък прекарват доста време дружно, изглеждайки по-влюбени от всеки път.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР