Звездата от Britain Got Talent на ITV Аманда Холдън показа

...
Звездата от Britain Got Talent на ITV Аманда Холдън показа
Коментари Харесай

Аманда Холдън дава на феновете възможност да надникнат в огромното си ново имение след коледното преобразяване

Звездата от Britain Got Talent на ITV Аманда Холдън сподели невероятния си празничен дом, откакто отвори вратите на имението си за своите почитатели в Instagram.

52-годишният мъж неотдавна даде £7 милиона за прелестния парцел, ситуиран в богатото село Кобъм - дом на доста известни лица. След като се изнесе от вкъщи си в Лондон, който коства £5 милиона, тя се отхвърли от проектите си да се реалокира в Съединени американски щати в интерес на Съри и се увери, че се е погрижила за украсата за първата Коледа в новия си дом.

В късия клип голям венец украсява входа на дома, преди вратата да бъде отворена, с красиво искрящо коледно дърво, изпълващо стаята. В обичайната алена и студена цветова скица алените кадифени лъкове бяха осветени с приказни светлини, водещи до стълбище, украсено със зимна зеленина и ярки горски плодове.

Звезда стоеше на върха на роял, до момента в който Аманда театралничи в блестящо розов пижамен комплект, до момента в който седеше на стълбите. Тя помаха и се усмихна на камерата, а цялата стая б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР