Звездата от Бриджит Джоунс Сали Филипс разкри миналата година, че

...
Звездата от Бриджит Джоунс Сали Филипс разкри миналата година, че
Коментари Харесай

Звездата от Миранда Сали Филипс намери любов с бивш войник, след като съпругът й избяга с учител по йога

Звездата от " Бриджит Джоунс " Сали Филипс разкри предходната година, че още веднъж е намерила любовта, откакто брачният партньор й я напусна поради преподавател по йога.

Актрисата, която изигра Шаза и в трите кино лентата на Бриджит Джоунс, беше омъжена за режисьора Андрю Бермехо в продължение на 14 години и двойката споделя трима сина, Оливър, Том и Люк. Но двойката се раздели през 2017 година, откакто Андрю я напусна поради преподавател по йога. Въпреки че нормално мълчи за персоналния си живот, Сали показа, че има нова връзка през последните четири години, откакто другарка я срещна с новия си мъж.

Описвайки новия си сътрудник Иън като „ за умри за ” предишното лято 53-годишният сподели на Кей Адамс в How To Be 60 Live!: „ Съпругът ми ме напусна, с цел да стане член на Руската федерация по йога, макар че по закон нямам право да споделям това повече, само че той няма да слуша това. Откривайки новия си разказ за първи път, Сали продължи: „ За благополучие моят другар ме срещна с Иън и аз съм с Иън към този момент четири години. И той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР