Звездата от бразилския сериал Робинята Изаура Луселия Сантос зарадва почитателите

...
Звездата от бразилския сериал Робинята Изаура Луселия Сантос зарадва почитателите
Коментари Харесай

Робинята Изаура навърши 62 и все още изглежда прекрасно СНИМКИ

Звездата от бразилския сериал „ Робинята Изаура ” Луселия Сантос зарадва феновете си с гореща фотография, на която театралничи по копринено боди. От фрагментите се вижда, че хубавицата на 80-те години на предишния век към момента е в отлична форма.
Сантос към този момент е на 62 години, само че по всичко наподобява, че тялото й е неподвластно на времето.
Към днешна дата актрисата играе в театъра. Наскоро тя стартира работа по нов план – „ Кабаре ”. Именно от там са и горещите фрагменти, с които зарадва големия си брой фенове в обществената мрежа.

На фигурата на Сантос могат да завиждат доста млади девойки. Актрисата наподобява повече от прелестно и не страда от непотребни килограми.
Фенове на звездата са изумени от смелата й постъпка, тъй като не всяка жена на нейната възраст би се осмелила да театралничи толкоз разголена.
Те я засипват с куп хвалебствени мнения и бързат да отбележат, че фигурата й е отлична и въобще няма от какво да се срами.
Самата Луселия споделя, че дължи „ младежката “ си кожа на решение, което е взела преди 20 години – да се откаже от месото. Тя прибавя, че обича да си похапва пица и да пие кафе. Всеки ден бяга по 10 км. и се занимава с йога.

Свободното си време обича да прекарва в компанията на сина си Педро и най-близките си хора.
В последните години демонстрира голям интерес към будизма, който е трансформирал отношението й както към света, по този начин и към самата нея.
Новата религиозно-философска система обаче по никакъв метод не й пречи да показва привлекателността си.
Тази година се навършат 43 години от премиерата на известния бразилски сериал „ Робинята Изаура “. Той и досега е най-продаваният ефирен сериал по света, написа ofigenno.com. Може би не знаете, само че от 1976 година до през днешния ден са го гледали допълнително от 80 страни по света. За страданията на бедната Изаура и зверствата на безпощадния Леонсио знае половината свят. Историята им не стопира да вълнува милиони хора.
„ Робинята Изаура “ са гледали почитатели както в мюсюлмансксия изток, по този начин и в Африка, а също и в двете Америки и Англия.


Инфо: jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР