Звездата от Better Call Saul Боб Оденкърк научи, че е

...
Звездата от Better Call Saul Боб Оденкърк научи, че е
Коментари Харесай

О, това е лудост!: Актьорът Боб Оденкърк бе шокиран да разбере, че е роднина на краля

Звездата от " Better Call Saul " Боб Оденкърк научи, че е 11-ти братовчед на краля.

61-годишният артист остана замаян, откакто откри своите кралски връзки по време на присъединяване в предаването за родословието " Finding Your Roots " – сходно на английското " Who Do You Think You Are ", което наблюдава родословните дървета на звездите.

Bob Odenkirk laughs after discovering King Charles III is his cousin: ‘A little twisted’
— New York Post (@nypost)
Най-известен с ролята си на корумпирания, само че приветлив юрист Саул Гудман във " Breaking Bad " и неговия спин-оф " Better Call Saul ", Оденкърк в началото изглеждаше насилствен да прегърне своята история със синя кръв, до момента в който не разбра за фамилни връзки с краля.

Произходът на Оденкирк е проследен пет генерации обратно в шоуто, до неговия пети прародител, Фридрих Карл Щайнхолц, който е противозаконен наследник на херцога на Плон.

Германският херцог на Плон бил обвързван с кралските фамилии на Европа посредством брак.

" Аз съм американец. Не съм монархист. Не имам вяра в това " , сподели Оденкърк, когато за първи път научи за кралските си връзки.

„ Чувствам се като че ли е малко накриво. Разбирам за какво обществото се е построило към монарси и водачи и те са ги предавали през поколенията... Но мисля, че стигнахме до по-добро място с демокрацията. “

Better Call Saul star shocked to learn he is related to the King
— Sky News (@SkyNews)
Но когато той осведоми за връзката си с краля, Оденкърк се засмя и сподели: " Е, може би ще трансформира мнението си за това... О, това е полуда! "

Оденкърк е роден в Илинойс. Започва кариерата си като сценарист на комедийно скеч шоу " Saturday Night Live " през 80-те години и има редица по-малки актьорски функции, преди да се причисли към " Breaking Bad " през 2009 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР