Звездата от Ант-мен и Осата: Квантомания Пол Ръд разказа пред

...
Звездата от Ант-мен и Осата: Квантомания Пол Ръд разказа пред
Коментари Харесай

Пол Ръд призна колко трудно му е било да влезе във форма за "Ант-Мен" 3

Звездата от " Ант-мен и Осата: Квантомания " Пол Ръд описа пред списание Man`s Health за компликациите, през които е минал, с цел да се приготви физически за кино лентата. Можете да се включите в играта на " Дневник " и " Форум филм ", отдадена на кино лентата, и да спечелите някоя от специфичните. Подробности можете да видите и. Премиерата на кино лентата в България е на 17 февруари.
Малко повече от година откакто беше разгласен, Ръд отбелязва какъв брой по-трудно му е било да " се върне във форма " за този трети филм спрямо " Ант-Мен и Осата ".

Ръд споделя, че се подлагал на критика, тъй като облеклата не му стояли както би трябвало и " не е бил в положително въодушевление " преди да стартира продукцията:

" Работих доста интензивно, с цел да се върна във форма за " Квантомания ", и осъзнах какъв брой по-трудно е, в сравнение с беше (за последния план " Ант-Мен " ) (...) Изведнъж облеклата ми стягаха. И си помислих, Боже, това е гадно. Дори не мога да нося тези панталони (...) Бях раздразним и се усещах неудобно. Просто не бях в положително въодушевление. "

" Мога да бъда свръхфокусиран човек, в случай че имам цел. Ако фотографирам един от тези филми и знам, че след четири месеца би трябвало да направя сцена без риза, съм много предан. Освен това пробвам да намеря щастливата среда. Може да упражнявам крепко и да се храня съвършено и отново ще наподобявам по-зле от множеството други Отмъстители. "

А по какъв начин наподобява денят на Ръд? " Ставам и пия чаша кафе, след което върша кардио извършения преди да хапвам нещо. Никога не бих направил това преди ( " Ант-Мен " ). Вдигам тежести, пробвам да е най-малко три пъти седмично. И научих толкоз доста за това по какъв начин тялото ми реагира на избрани храни, по какъв начин реагира на извършения (...) какъв брой това ми въздейства душевен. "

Ръд споделя още, че всеки ден яде яйца. Яде и доста сьомга. Пие протеинови шейкове, които са единствено с протеин и вода, без плодове. По думите му въпреки да " звучи като пъкъл ", в действителност не е.

Въпреки че в началото почнал да влиза във форма за последната си роля, Ръд споделя, че е осъзнал, че е значимо да поддържа сегашните си постоянни тренировки, без значение от повода.

Другата звезда, Еванджелин Лили, също разяснява какъв брой сложен е бил филмът за снимане през януари 2022 година, наричайки " Ант-Мен 3 " " най-трудният ", който са правили поради локдауните около COVID-19, написа The Direct.

" Завършихме фотосите в края на ноември и мисля, че това беше най-трудният, който сме правили. Беше единственият, който сме правили по време на локдауните около Коронавирус. Това усложнява доста правенето на филм. Добавя доста стрес. Прави нещата доста безлични, тъй като не можете да видите лицата. "

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР