Звездата от Аквамен Джейсън Момоа изненада феновете си в предаването

...
Звездата от Аквамен Джейсън Момоа изненада феновете си в предаването
Коментари Харесай

Извън матрицата: Джейсън Момоа скандализира феновете, появи ...

Звездата от " Аквамен " Джейсън Момоа изненада почитателите си в предаването Jimmy Kimmel Live. Актьорът се появи в студиото с лилава пижама, само че скоро се съблече и се появи пред публиката в обичайната хавайска набедрена препаска.

Спонтанният стриптийз е в отговор на вълнението, провокирано от видеоклип за лов на риба, който Джейсън разгласява в обществените мрежи и на който е сниман със същата препаска. Роденият в Хонолулу, Хавай, Момоа изясни, че по този метод просто се потапя в работата си по нов план.

 



„ Аз върша шоу. Аз съм сценарист, режисьор и продуцент на сериал на Apple, наименуван „ Chief of War ”, чието деяние се развива през 1780-1790 година на Хаваите. Това е нещо, което нося всеки ден. Тъкмо се подготвях за ролята, а аз обичам да влизам в роля, тъй че си изложих белия гъз на слънце ", споделя Джейсън за този лов на риба.

Актьорът призна, че даже е почнал да отвиква от нормалните си облекла.

" Всъщност към този момент не обичам да нося облекла. Нося тази препаска всеки ден. Нося я от самото начало ", споделя артистът, след което показва на публиката, че не лъже.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР