Звездата ни в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев

...
Звездата ни в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кобрата загуби от Чисора в зрелищен мач -

Звездата ни в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев се показа на високо равнище и изцяло отговори на предизвикването за тотална война на Дерек Чисора, само че загуби с разединено съдийско решение - 116-112, 112-116, 114-116 в зала " О2 сцена " в Лондон.

Хилядите фенове по трибуните останаха удовлетворени от продукцията на двамата, които предложиха високо движение през цялото време до дъно и не стопираха да пробват нокаутиращи удари и тежки замени.

Дерек Чисора от първата до последната секунда съумя да направи мача същинска война, на която се наслаждаваше, а Пулев не се оправи със същата успеваемост да наложи своето желано движение и най-много - по-далечна отдалеченост, която да му разреши по-отчетливо да управлява развоя на събитията.

Българският боксьор още веднъж заложи на патриотичния стир излезе на кръга на фона на песента " Притури се планина " и в началото беше освиркан от феновете в зала " О2 сцена ", само че след това започнаха да се чуват и овации. Британският му противник пък бе избрал песента на Елвис Пресли " Always on my mind " за собствен акомпанимент при излизането на кръга.

Пулев имаше победа над Чисора през 2016 година в Хамбург. Преди срещата довечера британецът бе в серия от три загуби по точки. Две от провалите бяха от Джоузеф Паркър, а едно - от Олександър Усик.

Kubrat Pulev makes his way????
— DAZN Boxing (@DAZNBoxing)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР