Звездата ни в НБА Александър Везенков се включи в кампанията

...
Звездата ни в НБА Александър Везенков се включи в кампанията
Коментари Харесай

Александър Везенков: Днес ти носиш моята фланелка, надявам се утре аз да нося твоята!

Звездата ни в НБА Александър Везенков се включи в акцията на Министерството на спорта за стимулиране на сънародниците да спортуват. Преминалият от Олимпиакос в Сакраменто Кингс национал записа мотивиращо видео за акцията:
 Фондация
Фондация " Спорт в България " разгласи дълготрайна поддръжка за Нургюл Салимова

Мисията е да дава опция на български спортисти да развиват гения си

" Трябва в никакъв случай да не се отказваш, да си следваш фантазиите, да се бориш ежедневно. Баскетболът е доста сложен спорт, както и всички други спортове.

Изисква предпочитание, доста труд. За мен е доста значимо да запалителен децата. Да ги забележим с топка в ръка, да оставят телефоните, таблетите и обществените мрежи, колкото е допустимо.

И да ги виждаме колкото може повече в залата - да спортуват, да се смеят, да имат почит един към различен ", споделя Александър Везенков в особено видео за акцията " Спортът е за всички ".
 Григор Димитров поддържа всеобщия спорт
Григор Димитров поддържа всеобщия спорт

Тенисистът ни се включи в акция на ММС

" Аз съм Александър Везенков. Днес ти носиш моята фланелка. Много се надявам аз да нося твоята. Бъди в залата. Следвай фантазиите си. Работи крепко.

Слушай родителите си, треньорите и в никакъв случай не се отхвърляй ", добавя Везенков, до момента в който демонстрира умения с баскетболната топка край коша.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР