Звездата на Ювентус Пауло Дибала говори за боледуването си от

...
Звездата на Ювентус Пауло Дибала говори за боледуването си от
Коментари Харесай

Дибала към Роналдо: В Аржентина малко не те харесваме, но ти ме изненада

Звездата на Ювентус Пауло Дибала приказва за боледуването си от ковид, Лионел Меси, аржентинския народен тим, Кристиано Роналдо и решението за прекъсването на заплатите на " беанконерите ".

" Това с ковид е психическо нещо. Отначало се опасявах, само че в този момент съм добре. През последните дни с приятелката ми не сме имали признаци. Преди това се измарях по-бързо. Исках да упражнявам, само че след пет минути оставах без мирис. Разбрахме, че нещо не е наред, а по-късно тестванията демонстрираха, че сме положителни за вируса. Всеки ден тук умират доста хора, нещата вървят доста зле. Хората би трябвало да са доста деликатни и да си стоят у дома.

 Обрат: Дибала призна за позитивен тест за ковид

Думите ми от предишното, че с Меси не можем да играем дружно? Може би е трябвало да се изкажа по друг метод. Никога не се пробвам да подлагам на критика съотборниците си. Говорих и с него за това. Тактически ние доста си приличаме. Бих желал да бях дал повече на Аржентина и да бях постигнал по-добри резултати, както на отборно, по този начин и на самостоятелно равнище. Играх малко на Мондиала и Копа Америка, само че постоянно съм уважавал решенията на треньорите. Да играеш за националния отбор е влиятелно.

Dybala: " During a trip I said to him 'In Argentina we dislike you a little for the way you are sometimes, but as far as I'm concerned, I met a different person. You surprised me.' he replied: 'I am as I am. I am used to receiving these criticisms' ". [Afa Paly] pic.twitter.com/RWCeZvUBm7
— Juventus News - Juvefc.com (@juvefcdotcom) April 1, 2020
Кристиано Роналдо? Никой от нас в Ювентус не го познаваше персонално, само че още с идването му открихме, че е отличен човек, доста разговорлив и постоянно отсреща. Бях в действителност сюрпризиран, несъмнено, в положителна тенденция. По време на едно пътешестване му споделих: " В Аржентина малко не те харесваме поради държанието ти от време на време, само че що се отнася до мен, аз срещнах друг човек. Ти ме изненада ". Той се засмя и ми отговори: " Такъв съм, какъвто съм. Свикнал съм да получавам сходни рецензии ". Спирането на заплатите? Джорджо Киелини приказва с клубния президент, а по-късно и с тима. Обсъдихме го в чата, като имаше разнообразни отзиви. Имаше играчи с оставащи един-два мача до активирането на уговорка, само че това беше най-хубавото нещо, което да създадем ", показа Дибала пред AFA Play.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР