Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо използва социалните мрежи, за да

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо използва социалните мрежи, за да
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Никога не съм мечтал да подобря рекорда на Пеле

Звездата на " Ювентус " Кристиано Роналдо употребява обществените мрежи, с цел да разгласява прочувствени думи след своя гол №770 в професионалния футбол. По-рано през днешния ден португалецът означи (3:1), с който задмина Пеле по попадения, най-малко по свои сметки.

Роналдо разгласи, че брои головете на Краля на футбола за щатския тим на Сао Пауло, както и за военния отбор на Бразилия. Това е повода чак в този момент да се признава за по-резултатен.

Петкратният притежател на " Златната топка " написа, че израстнал с истории за мачовете, головете и достиженията на Пеле и в никакъв случай не е мечтал да усъвършенства върха на именития бразилец.

Интересното е, че Роналдо пропуща Йозеф Бицан. Чешкият нападател, творил на терена в интервала 1928-1955 година, е №1 със своите 805 гола, а в родината му даже настояват, че те са повече!

" Последните няколко седмици бяха изпълнени с вести и статистики, акцентирайки ме като най-резултатния състезател в историята на футбола, задминавайки 757-те публични гола на Пеле. Въпреки че съм признателен за това самопризнание, в този момент е време да обясня за какво не признавах този връх досега. ", стартира петкратния притежател на " Златната топка ".

" Безкрайното ми и абсолютно удивление за господин Едсон Арантес до Насименто, както и уважението, което имам към средата на XX век, ме накараха да счета 767-те му попадения, добавяйки 9-те му за щатския тим на Сао Пауло, както и тези за бразилския боен отбор за публични. Светът се е трансформирал от този момент, както и футболът като цяло, само че това не значи, че можем просто да изтрием историята съгласно ползите ни. "



" Днес, когато доближавам кота 770 публични гола в професионалната ми кариера, първите ми думи са непосредствено към Пеле. Няма състезател в света, който не е отгледан с истории за мачовете му, головете му и достижението му, аз не върша изключение. Поради тази причина съм изпълнен с наслада и горделивост, до момента в който признавам достижението, което ме слага на върха на международните голмайстори, заминавайки върха на Пеле, нещо за което в никакъв случай не съм мечтал, до момента в който израствах като дете от Мадейра. "

" Благодаря на всички, които са взели присъединяване в това необикновено премеждие с мен. Към моите съотборници, моите съперници, към почитателите на красивата игра по целия свят и над всички – към фамилията ми и околните ми другари – повярвайте ми, когато споделям, че не бих могъл да го сторя без вас. "

" Сега нямам самообладание за идващите мачове и провокации. Следващите върхове и титли! Повярвайте ми, тази история е надалеч от края си. Бъдещето е на следващия ден и към момента има доста какво да се печели с " Ювентус " и Португалия! "

" Присъединете се към мен в това премеждие! Да започваме! "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР