Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е убеден, че истината в

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е убеден, че истината в
Коментари Харесай

Роналдо: Истината ще излезе наяве!

Звездата на " Ювентус " Кристиано Роналдо е уверен, че истината в абсурда с американката Катрин Майорга, която го упреква в обезчестяване, скоро ще излезе нескрито и не е обезпокоен от разкритията.

" Аз съм за образец на и отвън терена. Винаги се усмихвам. Аз съм един благополучен човек.Играя за приказен клуб. Здрав съм и имам ужасно семейство, 4 деца. Имам всичко. Останалото не ме визира. Забавлявам се, когато съм на терена, любувам се на живота. Има хора, които да се грижат за другите неща. Аз не неистина. Вярвам на моите юристи. Истината ще излезе нескрито ", съобщи Роналдо на конференцията преди мача против " Манчестър Юнайтед ".

Майорга твърди, че футболистът я е насилил в хотелска стая през 2009 година, а по-късно я е предиздвикал да подпише съглашение, в което се съгласява да не споделя историята и да получи 375 хиляди $.

Откакто немското издание " Шпигел " разгласява историята на Майорга, Роналдо не е правил изказвания по тематиката. Адвокатите му обявиха, че се съмняват в истинността на документите, с които си служи вестникът.
" Шпигел ": Само Катрин и Роналдо знаят истината, само че документите не са подправени! Германското издание отговори на юристите на Кристиано Роналдо
Иначе на терена португалецът вкарва за " Юве " в пет от последните седем мача. След изтърпяното наказване поради аления картон против " Валенсия " в първия кръг, Роналдо ще се завърне в Шампионската лига на своя предходен дом - " Олд Трафорд " против " Манчестър Юнайтед " през днешния ден (23 октомври). С екипа на " алените дяволи " португалецът игра 6 сезона, печелейки три пъти Висшата лига и един път Шампионската лига.

" Ще бъде сложен дуел. " Манчестър Юнайтед " разполага със страховит състав и приказен треньор. Те са домакини, само че ние сме " Ювентус ". Ако играем добре и по метода, по който чака нашият треньор, можем да победим. За мен постоянно е доста прочувствен миг, когато се завръщам в Манчестър. ", сподели Роналдо за идната среща.
Кристиано Роналдо още веднъж на " Олд Трафорд " (ВИДЕО) Португалецът се изправя против "Манчестър Юнайтед " на следващия ден вечер
Отборът на Масимилиано Алегри досега е с оптимален точков актив в груповата фаза, а в идния конфликт ще разчита на португалеца да продължи стремежа на " Старата госпожа " в своя четвърти мач против " Червените дяволи ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР