Звездата на UFC Колби Ковингтън опроверга решението на бокса на

...
Звездата на UFC Колби Ковингтън опроверга решението на бокса на
Коментари Харесай

Звездата на UFC Колби Ковингтън опроверга политиката на бокса на САЩ за включване на транссексуални: `Това е отвратително`

Звездата на UFC Колби Ковингтън опроверга решението на бокса на Съединени американски щати да разреши на транссексуалните бойци да се състезават против биологични дами на кръга в случай че дават отговор на избрани индикатори.

Ковингтън направи забележките си в четвъртък във връзка „ Томи Ларен е смел “ на OutKick.

„ Първата ми реакция е, че мисля, че това е PR Мисля, че те просто вършат това, тъй като към този момент никой не се интересува от бокса на Съединени американски щати, " сподели Ковингтън.

„ Никой не приказва за бокса в Съединени американски щати, тъй че би трябвало да създадат нещо, с цел да получат известна гласност, тъй като всеки с здрав разум, който мисли, че това е „ добра концепция “, би трябвало неотложно да потърси помощ. Това е непоносимо.

Colby Covington почива сред рундовете на дуел за купата в полусредна категория на UFC по време на UFC 296 в T-Mobile Arena на 16 декември 2023 година в Лас Вегас. (Chris Unger/Zuffa LLC посредством Getty Изображения)

„ Биологичните мъже не би трябвало да имат място в женския спорт. И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР