Звездата на ЦСКА Стефано Белтраме сподели, че ситуацията с пандемията

...
Звездата на ЦСКА Стефано Белтраме сподели, че ситуацията с пандемията
Коментари Харесай

Белтраме: Ситуацията в България се влошава

Звездата на ЦСКА Стефано Белтраме показа, че обстановката с пандемията от ковид в България се утежнява. Юношата на Ювентус даде извънредно изявление за уеб страницата Juventus News 24, в което приказва за ситуацията у нас, както и представянето му с фланелката на „ червените”.

“Ситуацията не е по никакъв начин лека, тъй като цялото ми семейство и околните ми са в Италия. Винаги има безпокойствие. Не мога да оказа помощ на никого, даже и да желая. Няма по какъв начин да се върна и в Италия, тъй като всичко е блокирано. Трябва да сме търпеливи и да се молим да не се случи нещо по-сериозно. Ситуацията в България също се утежнява, случаите на инфектирани се усилват. Забраниха ми да се прибирам в Италия, даже и да имах разрешение, то няма полети”, разяснява Белтраме.

„ Преди да бъде спряно шампионата имах мощен интервал. Групата ме одобри доста добре, треньорите също. Намерих неизменност в играта си, играх във всички мачове. За мен фланелката на Ювентус е от огромно значение. Аз съм от Ювентус откогато се интересувам от футбол. Имах шанса да играя в тима,който поддържам. Трябва да благодаря на този клуб за играча, който съм през днешния ден. Мечтата ми постоянно е била да се върна още веднъж и да облека „ черно-бялата” фланелка. Ще забележим, в този момент съм в България. Най-накрая съумях да мина в един доста значим и влиятелен клуб като ЦСКА. Сега работа интензивно, ще забележим какво крие бъдещето”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР