Звездата на ЦСКА-София Жорди Кайседо е в неизвестност и клубът

...
Звездата на ЦСКА-София Жорди Кайседо е в неизвестност и клубът
Коментари Харесай

ЦСКА-София издирва Жорди Кайседо

Звездата на ЦСКА-София Жорди Кайседо е в неопределеност и клубът го търси, откакто преди дни е получил виза и самолетен билет за Австрия, където отборът е на лагер.

Това декларират " алените " в декларация. Те опровергават информациите, тиражирани от български медии по-рано през днешния ден, че еквадорецът е пред прекосяване в мексиканския " Тигрес " - двата клуба се били споразумели.
Позицията на ЦСКА-София по случая гласи следното:
Във връзка със зачестилите непотвърдени данни за бъдещето на нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо, бихме желали да внесем публична изясненост по проблема.

1. В ЦСКА не е постъпвала оферта или питане за закупуването на нападателя от мексиканския Тигрес. Такъв трансфер в никакъв случай не е бил на масата.

2. Към момента нямаме информация за това къде се намира футболистът. Кайседо получи виза и билет за Австрия, където през днешния ден трябваше да се причисли към лагера на съотборниците си. Впоследствие разбрахме, че нападателят въобще не се е качил на самолета. Веднага беше потърсен и в дома му, само че и там не беше открит. В момента продължаваме да нямаме връзка с играча.

3. Това е следващият случай, в който Кайседо и мениджърът му постъпват неточно към ЦСКА. След като нарушиха конфиденциалността на контракта, не дадоха правилна информация за повода за забавянето на играча при прибирането му в София и в този момент, най-грубо казано, просто изчезнаха без пояснение, сме длъжни да търсим правата си по законов ред.

Желанието на клуба беше да резервира голмайстора си за идния сезон и да не разреши гръбнакът на отбора да бъде разпродаден, а единствено заздравен от няколко нови попълнения. Непрофесионалното отношение на Кайседо към работата му ни слага в непредвидена обстановка, от която към този момент търсим незабавни и верни ограничения да излезем.

В миналите седмици след края на сезона мениджърът на Кайседо даде да се разбере, че " деветката " желае да заиграе другаде. Той няколко пъти съобщи, че националът на Еквадор желае да одобри ново предизвикателство.

Твърдеше се, че към него интерес има от " Бешикташ ", като двата клуба се разбрали за цената, завъртя се и трансферна сума в порядъка на 4 милиона евро. Поне с днешна дата, това се оказа погрешно.

Кайседо беше във почивка, която продължи малко по-дълго поради края на международните квалификации. Преди дни стана ясно, че футболистът е " изпуснал " аероплан за Европа.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР