Звездата на ЦСКА Георги Йомов ще се размине с обвинения

...
Звездата на ЦСКА Георги Йомов ще се размине с обвинения
Коментари Харесай

Георги Йомов се е познавал с простреляните, стана ясно какво е запалило искрата

Звездата на ЦСКА Георги Йомов ще се размине с обвинявания от прокуратурата. Във вторник Йомов бе разпитан и арестуван поради пукотевица та на бензиностанцията на Околовръстното шосе.

Пред проверяващите той е разказал, че на бензиностанцията е станал спор сред 22-годишния му брат и група непознати. Впоследствие Теодор Йомов се обадил на татко им - 42-годишния Цецко Йомов, а след идването му той е създал изстрели по двама души със стоп-патрони, само че от упор.

26-годишният Марио Вълчев и 36-годишният Иван Петров бяха превозени с огнестрелни рани във Военномедицинска академия. Вълчев е прострелян в двата крайници, опериран е, контактен е, разпитан е и е освободен от болничното заведение. Петров е настанен във ВМА. На мястото на пукотевица та са открити 3 гилзи и 1 патрон от 9мм револвер.

Предстои районната прокуратурата да се произнесе по отношение на обвиняванията против Цецко Йомов и Теодор Йомов.

Междувременно се разбра и повода за екшъна. Конфликтът е почнал поради паркирана кола. Има данни, че двете компании са се познавали, оповестява Нова тв.

Досъдебното производство ще бъде трансферирано от Софийската градска прокуратура в районната, защото става дума за нанасяне на леки телесни повреди, обясниха от държавното обвиняване. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР