Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга е пред трансфер в Арсенал

...
Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга е пред трансфер в Арсенал
Коментари Харесай

Невероятна оферта за Каранга

Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга е пред трансфер в Арсенал Тула написа „ Меридиан Мач “. Руският клуб, където играе родният национал Михаел Александров, е направил впечатляващата оферта от 5 милиона $ за нападателя и са почнали договаряния.

Трансферът пропаднал, защото от Арсенал поискали да създадат финансова хватка, която не е по усета на шефовете на „ алените “. От Арсенал упорствали от „ Армията “ да върнат 30% от петте милиона $ под масата.

Подобна процедура е необятно публикувана в клубовете от Русия, някогашните руски републики, Близкия и Далечния изток. Шефовете на ЦСКА отказали сходни измами и на този стадий договорката е замразена.

Това не значи, че прехвърлянето е пропаднал. Вероятно договарянията ще се възобновят през лятото, когато се чака руснаците да се откажат от желанието за финансова спекулация.

Клубът от Тула, който е на седмо място в съветската Премиер лига, изкушава и Каранга с голяма заплата. Бразилецът бил подготвен да одобри предлагането. Най-скъпоплатеният състезател на Арсенал е съветският национал Артьом Дзюба, който получава 3,6 милиона $ на година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР