Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга е пред трансфер в Арсенал,

...
Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга е пред трансфер в Арсенал,
Коментари Харесай

Арсенал дава 5 милиона долара за Каранга, но при едно условие

Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга е пред трансфер в Арсенал, написа „ Меридиан мач”.
Става дума за тима от Тула, който към днешна дата е на седмо място в елита на Русия. Клубът е направил впечатляваща оферта от 5 000 000 $ за нападателя.

Шефовете на „ червените” са били в напреднали договаряния за прехвърлянето на Каранга, само че нещата са пропаднали, откакто на „ Армията” научили, че руснаците желаят договорката да финишира с подла хватка.

От Борисовата градина разкриха, че хора от управлението на клуба от Тула са имали значимо изискване, с цел да се завършват прехвърлянето. Те са упорствали „ червените” да върнат над 30 % от упоменатите 5 000 000 $ „ под масата”.

Подобна процедура е необятно публикувана в клубовете от Русия, някогашните републики, Близкия и Далечния изток.

Шефовете на ЦСКА обаче твърдо отказали сходни измами и на този стадий договорката е замразена. Това обаче не значи, че договарянията няма да бъдат възобновени през лятото, когато руснаците евентуално ще се откажат от концепцията за спекулация.

Иначе от Тула изкушавали Каранга с голяма заплата и самият бразилец бил подготвен да премине в клуба, чието седалище, за разлика от доста клубове в Русия, е покрай Москва. Това го прави вкусен център за легионери.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР