Звездата на Тотнъм Деле Али отвърна на критиците, които го

...
Звездата на Тотнъм Деле Али отвърна на критиците, които го
Коментари Харесай

Деле Али настоя: Не съм симулант, фаулират ме често!

Звездата на Тотнъм Деле Али отвърна на критиците, които го смятат за преструван. Атакуващият полузащитник на „ шпорите” съобщи, че хората могат да останат с сходно усещане просто тъй като в хода на мачовете противниковите играчи правят прекомерно доста нарушавания против него.

Деле Али не го е грижа дали го оплюват

21-годишният състезател значително самичък е отговорен за сдобиването с сходна известност, като в неособено дългата му кариера дотук несъмнено имаше много случаи, в които се опитваше да заблуди съдиите. В Англия несъмнено битува мнението, че Али е задоволително добър футболист, който няма потребност да прибягва до сходни способи.

Самият състезател от своя страна се усеща малко като „ черна овца” и изкупителна жертва, до момента в който в действителност противниковите бранители никак не се церемонят против него. „ Никой не би желал да бъде посочван като лъжец. Това са просто отзиви и всеки има правото да има такова”, разяснява Али.

Легенда на Арсенал се втурна да брани Деле Али

„ Често стигам в наказателното поле или наоколо до него. Атакуващ футболист съм, тъй че ме фаулират много. Това е хубостта на футбола.”

„ Навсякъде можете да откриете разнообразни отзиви. Най-важните за мен и тези, които оценявам най-високо, са на фамилията ми и на треньора. Аз знам в какво имам вяра, в какво имат вяра те и какво вижда мениджърът.”

„ Знам, че има обстановки, в които наподобявам зле. Но нещата са напълно разнообразни, когато си в центъра на екшъна”, добави асът на Тотнъм.

Днес от 14,15 часа българско време лондончани излизат против Суонси на „ Либърти” в 1/4-финален двубой от ФА Къп. Срещата можете да наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 2 , онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР