Звездата на This Morning Fern Britton имаше кратко съобщение за

...
Звездата на This Morning Fern Britton имаше кратко съобщение за
Коментари Харесай

Присъдата от четири думи на Фърн Бритън по ITV This Morning`s Cat Deeley и Ben Shephard, докато тя копае

Звездата на This Morning Fern Britton имаше малко известие за представянето на новите съ-домакини на Cat Deeley и Ben Shephard в известното шоу на ITV.

Водещата, която водеше шоуто от 1999 година до 2009 година, гостува, където описа за времето си в Celebrity Big Brother. Към края на диалога си тя не можа да се сдържи да не разяснява Кот и Бен. Те бяха оповестени за новите непрекъснати водещи на „ Тази заран “, защото поеха поста от Холи Уилоуби и Филип Скофийлд по-рано този месец.

Фърн сподели: „ 15 години от последното ми присъединяване в [тази] стратегия. И, отлично вие двамата. " Кот и Бен й благодариха за общителните й забележки, до момента в който тя се навеждаше и целуваше и двамата по бузата. Тя даже предложения дуото да остане в дома й в Корнуол.

По време на чата Фърн си спомни момента, в който си удари главата в дивана по време на игра на Celebrity Big Brother. Фърн сподели: „ Медикът излезе и сподели „ това е контузия от тъп предмет, тъй че ще се почувствате малко смешно “... “ преди да замълчи, ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР