Звездата на Strictly Come Dancing Джовани Пернис разкри значението зад

...
Звездата на Strictly Come Dancing Джовани Пернис разкри значението зад
Коментари Харесай

Джовани Пернис разкрива мотото на тайната си татуировка на фона на новата драма на Strictly

Звездата на Strictly Come Dancing Джовани Пернис разкри смисъла зад тайната си татуировка след драмата към Аманда Абингтън.

Актрисата от Шерлок, 52, твърди, че е страдала от посттравматично стресово разстройство, откакто танцува с италианеца, 33, в шоуто предходната година, което напусна след пет седмици заради " медицински аргументи ". След разпадането Джовани отбрани техниката си на образование, настоявайки, че просто желае да извлече най-хубавото от звездите. По-рано тази седмица се твърдеше, че Джовани е изправен пред „ агонизиращо “ очакване да разбере дали ще бъде поканен още веднъж в балното шоу на BBC.

Сега той разкри предизвикателно мото, което е татуирал на предмишницата си, което сподели на най-хубавия си другар и непоколебим арбитър Антон дю Беке, 47, в тяхното предаване за пътешестване по BBC в Испания. Легнал на шезлонг, със сламена шапка и ленена риза, Джовани запретна ръкава си и уточни трите думи „ Никога не се предавай “. Той сподели: „ Това е мотото на живота ми. Никога не с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР