Звездата на - София Георги Йомов даде мнението си след

...
Звездата на - София Георги Йомов даде мнението си след
Коментари Харесай

Йомов: Един гол за мен, един за приятелката ми! Чакаме историческия мач с Левски

Звездата на - София Георги Йомов даде мнението си след успеха с 3:1 над. Националът вкара два гола, от които посвети единия на своята другарка.
 ЦСКА - София си подсигурява второто място и Европа преди мача на сезона против Левски ЦСКА - София си подсигурява второто място и Европа преди мача на сезона против Левски
" Да вкараме бързи голове и да си решаваме мачовете до полувремето, ни липсваше. С люлеене на мача до края… Трябва бързо да си решаваме мачовете. Няма по какъв начин да се веселя против някогашния си клуб, само че това беше след първия гол. При втория почувствах вътрешна страст, имем ден имам, моята другарка има рожден ден, всичко мина съвършено през днешния ден, два гола - един за мен, един за нея.
6  ЦСКА - София - Славия
Днешният мач ни подсигурява второто място, не мислехме за финала, беше от огромно значение да вземем днешния мач. Мисля за финала още откогато продължихме, само че имаше мачове, в които трябваше да бъде съсредоточени, идната седмица е доста значима за нас, би трябвало да сме умни и да се запазим свежи, това е един исторически мач, в който по-добрият ще победи. Доста мачове съм изиграл против, всеки подобен мач е огромен, само че навръх край против Левски - ще е един от най-големите мачове, които съм играл. Надявам се да победим ", сподели след триумфа над " белите ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР