Звездата на Шейн Ларкин ще продължи да блести в Анадолу

...
Звездата на Шейн Ларкин ще продължи да блести в Анадолу
Коментари Харесай

Няма мърдане: Анадолу Ефес подновява договора на звездата си

Звездата на Шейн Ларкин ще продължи да свети в Анадолу Ефес. Според източници на авторитетния Eurohoops американският гард е подписал нов двугодишен контракт с клуба. Параметрите по договорката сочат, че 27-годишният плеймейкър ще си заслужи 7.7 милиона през идващите два сезона, а също по този начин в контракта му ще има и алтернатива за НБА през идващото лято. Очаква се договорката да бъде оповестена публично от клуба скоро.

Anadolu Efes, yldz oyun kurucusu Shane Larkin ile 2 senelik sözleme tazeledi. pic.twitter.com/4Z1OdIkZGX
— BGSports (@BugunGuncel) June 17, 2020 Избраният под №18 в Драфта на НБА през 2013-а беше абсолютният водач за Ефес със своите 22.2 точки, 3.1 битки и 4.1 асистенции в 25 мача от Евролигата. Най-забележителното му показване през отминалия сезон бе счупения връх за най-вече точки в един мач в историята на Евролигата с 49 против Байерн (Мюнхен).

Преди да дойде в Турция през 2018-а Ларкин се състезаваше в НБА. Той бе определен в Драфта от Далас, а по-късно игра за Ню Йорк, Бруклин и Бостън. Общо в Лигата навъртя 256 мача, в които записваше междинни индикатори от 5.5 точки и 2.9 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР