Звездата на руската естрада Алла Пугачова осъди днес конфликта в

...
Звездата на руската естрада Алла Пугачова осъди днес конфликта в
Коментари Харесай

Алла Пугачова осъди конфликта в Украйна, поиска Русия да я определи като чуждестранен агент

Звездата на съветската сцена Алла Пугачова осъди през днешния ден спора в Украйна - в миг, когато Кремъл потиска всяка рецензия, съобщи Франс прес.

В профила си в Instagram, където тя има близо 3,5 милиона п оследователи, 73-годишната певица реагира на включването на брачна половинка й - артиста и ефирен водещ Максим Галкин - в листата на задграничните сътрудници в Русия.

Моля да ме включите в листата на задграничните сътрудници на моята обичана страна, тъй като съм солидарна със брачна половинка си - един почтен, честен и откровен човек, същински съветски родолюбец, безкористен човек, който желае родината му да процъфтява и да живее в мир, написа Пугачова в Инстаграм, обръщайки се към съветското министерство на правораздаването. Тя написа също, че брачният партньор ѝ желае в Русия да има независимост на словото, а съветските момчета повече да не гинат " в името на илюзорни цели ".

Галкин, който намерено подлагаше на критика военната акция в Украйна, се намира в чужбина. До момента Пугачова не беше се изказвала  обществено за спора. Руски медии означават, че тя е напуснала Русия преди началото на офанзивата. Наскоро певицата е била още веднъж в Москва, а на 3 септември бе видяна на погребението на последния руски началник Михаил Горбачов.

Алла Пугачова се е срещала неведнъж с президента Владимир Путин, само че в никакъв случай не го е подкрепяла намерено , отбелязва Франс прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР