Звездата на Русия Александър Головин заяви, че вече възможността да

...
Звездата на Русия Александър Головин заяви, че вече възможността да
Коментари Харесай

Александър Головин: Мисля, че можем да стигнем до финала

Звездата на Русия Александър Головин съобщи, че към този момент опцията да играе на край на Световното състезание е изцяло действителна. Младият атакуващ футболист на ЦСКА Москва към момента не мисли за трансфер в мощен клуб от топ шампионатите на Европа.

s

" Ясно е, че защото се представяме добре до момента, ползата към нас се е нараснал. Ние вярвахме, че всичко е допустимо даже против Испания. Мисля, че можем да стигнем до финала. И съществено, разчитаме на това. При дузпите против Испания към този момент бях доста изтощен. Ето за какво взех решение авансово, че ще изляза и ще се опитам да се оправя. До известна степен бях късметлия, че Де Хеа нямаше ден.

Испания управлява топката повече от всеки различен тим в света, по тази причина бе определена избрана скица. С Хърватия би трябвало да действаме със мощните си страни и да наложим личната си игра. Не мисля за прехвърляния въобще. Добро състезание, само че нямам проекти. Сега е значимо да се съсредоточим върху мача на националния тим ", сподели Александър Головин.

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Мондиал 2018 1/8 кръг, неделя 1 юли  Испания 4:5краен резулат  Русия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР