Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо изрази учудване от голямото

...
Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо изрази учудване от голямото
Коментари Харесай

Роналдо се изненада от протестите срещу дузпата за "Реал"

Звездата на " Реал " (Мадрид) Кристиано Роналдо изрази удивление от огромното неодобрение против дузпата, с която тимът му в профил " Ювентус " в четвъртфиналите на Шампионската лига. Решението на съдията Майкъл Оливър, което пристигна в самия завършек на добавеното време, провокира извънредно доста полемики и вбеси футболистите и управлението на италианския клуб.

" Не разбирам за какво стачкуват против дузпата. Ако не беше фаулиран, Лукас щеше да означи. Той беше ударен откъм гърба. По време на мача Бенатия и останалите непрестанно ни ритаха откъм гърба. Това е тяхната игра ", сподели Роналдо след дуела на " Сантяго Бернабеу.

Според него " Реал " изцяло справедливо продължава към полуфиналите. " Страдахме доста и това ще ни послужи за урок. Във футболна нищо не идва безплатно. Трябва да се бориш до самия край. Можехме да вкараме и повече голове, само че " Ювентус " и Буфон играха мощно ", добави той.

Роналдо съобщи още, че е усещал напрежение преди дузпата, само че е съумял да се успокои. " Минутите преди да извърша дузпата ми се строиха цяла безкрайност. Сърдечният ми темп се увеличи, само че се успокоих, тъй като знаех, че това е решителен миг. Слава богу означих и продължихме напред. "

 Роналдо се изненада от митингите против дузпата за
© Reuters

Лукас Васкес, който завоюва дузпата за " Реал ", я дефинира като стопроцентова. " Разочароването на играчите на " Ювентус " е обикновено, тъй като беше последната минута, само че това е дузпа. "

" Кристиано ми подаде топката и тъкмо когато се канех да насочва удар, бранителят пристигна зад мен и ме повали на земята. Няма никакви разногласия ", добави испанският футболист.

В същото време причинителят на нарушаването Мехди Бенатия изрично оспори решението на Майкъл Оливър. Според мароканския бранител не може да става въпрос за дузпа, тъй като е играл с топката.

" Минах към Васкес и избих топката. Той просто падна на тревата, тъй като нямаше какво друго да направи в тази обстановка. Можете да видите по какъв начин топката се отклонява от моя крайник и трансформира посоката си. Да отсъдиш сходна дузпа е неуместно ", сподели Бенатия.

Мароканецът оспори и решението на Оливър да покаже пряк червен картон на Буфон за разногласията към дузпата. " На съдията би трябвало да му обяснят разпоредбите. Ако капитанът не може да приказва с рефера, когато се отсъжда дузпа, кой може? Ние сме жертви в тази обстановка, само че сме горди от това, което направихме ", сподели още Бенатия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР