Звездата на Реал Кристиано Роналдо получи двегодишна присъда по делото

...
Звездата на Реал Кристиано Роналдо получи двегодишна присъда по делото
Коментари Харесай

Осъдиха Роналдо за укрити данъци, ще плати близо 19 милиона евро

Звездата на ”Реал ” Кристиано Роналдо получи двегодишна присъда по делото за укриване на налози, заяви в. ”Мундо депортиво ”. Вестта идва единствено часове преди първия мач на Португалия на международното състезание - против Испания, от 21 ч. довечера.
Португалецът няма да влезе в пандиза, защото съгласно испанското законодателство първа присъда до две години се заменя с пробация. По същия метод от ефикасна присъда за укрити налози се отърваха и други футболни звезди в испанското състезание като Лионел Меси, Хавиер Масчерано и други

Роналдо е постигнал съглашение с прокуратурата по обвиняванията за укриването на 14.7 млн.евро налози. Тази сума е дължима върху така наречен имиджови права на футболиста (пари за използването на облика на Роналдо за разнообразни рекламни цели) в интервала 2011-2014 година Според съглашението, с изключение на желаната от прокуратурата 2-годишна присъда, той ще би трябвало да заплати санкция 18.8 млв.евро.

Прокуратурата в Мадрид счита, че петкратният притежател на " Златната топка " умишлено е укрил налозите, като е употребявал сметка на Вирджинските острови, открита през 2010 година На самото правосъдно съвещание Роналдо отхвърлих обвиняванията и се разгласи за почтен по делото. Тогава той сподели, че сметката е открита още през 2004 година по съвет на юристите му от " Манчестър Юн ", като дефинира този ход за нормален в Англия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР