Звездата на ПСЖ и Франция Килиан Мбапе бе заснет да

...
Звездата на ПСЖ и Франция Килиан Мбапе бе заснет да
Коментари Харесай

Mбапе се пошегува със стария си “приятел” Емилиано Мартинес

Звездата на ПСЖ и Франция Килиан Мбапе бе сниман да имитира жеста на аржентинския вратар Емилиано Мартинес от Световното в Катар, откакто стражът завоюва самостоятелната си премия на Мондиала.

Тогава аржентинецът направи неудобен жест с трофея, държан сред краката му, незабавно откакто завоюва наградата за “Златна ръкавица ” на шампионата. Вратарят изясни, че дейностите му са били в отговор на освиркванията на разочарованите френски последователи.

Сега камерите снимаха по какъв начин Мбапе шеговито имитира дейностите на Емилиано Мартинес, до момента в който нападателят напускаше подготвителната база на Пари Сен Жермен.
 Eмилиано Мартинес продължи подигравките с Мбапе Eмилиано Мартинес продължи подигравките с Мбапе
Имената на двамата футболисти влизаха неколкократно в заглавията на медиите, и то надалеч освен с футболните им изяви. Емилиано Мартинес на няколко пъти се подиграваше на Мбапе, откакто по време на празненствата  в съблекалнята на аржентинците призоваваше за минута безмълвие за французина, а на тура с купата в Буенос Айрес държеше и дребна кукла с лика на суперзвездата на ПСЖ.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР