Звездата на Пайнер“ Емануела беше големият победител от Лайфстайл наградите,

...
Звездата на Пайнер“ Емануела беше големият победител от Лайфстайл наградите,
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Емануела и Мартин заминават за Франция след като спечелиха за двойка №1 на годината! Певицата грабна и приза за музикален идол

Звездата на „ Пайнер “ Емануела беше огромният победител от Лайфстайл премиите, които се организираха сноши в столичния клуб The 1 Exclusive, видя HotArena.

Гласуване на почитателите дефинира певицата за номер 1 в категорията „ Музикален кумир дами ” на годината. Тя там смаза с преднина на гласовете другите номинирани колежки Галена, Деси, Преслава и Емилия. Наградата й беше връчена от Константин.

Втората статуетка беше не по-малко основна и изцяло заслужена. Емануела и гаджето й Мартин Николов завоюваха наградата за световна двойка на годината. Двамата се оказа по-обичани от хората от други двойки като Преслава и Павел, Деси Банова и Росен Плевналиев, Ралица Паскалева и Теодор Салпаров .

В звездната вечер Мартин не беше с Емануела в The 1 Exclusive поради ненадейно изникнал длъжностен ангажимент.  Младият предприемач беше запазил за себе си и възлюбената му най-хубавото сепаре в клуба. От неналичието му се възползва Коцето, който се настани там.

HotArena извънредно научи, че Мартин и Емануела отпътуват този уикенд на сантиментална отмора в Париж, където уместно ще отпразнуват премията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР