Звездата на Пари Сен Жермен Неймар вече е напълно възстановен

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар вече е напълно възстановен
Коментари Харесай

Неймар се завръща утре в Париж


Звездата на Пари Сен Жермен Неймар към този момент е изцяло възобновен и на следващия ден ще се завърне в Париж, оповестява френското издание Екип. Бразилският национал се оперира в родината си при започване на март оттогава се възстановяваше в Рио де Жанейро, само че на следващия ден ще лети за френската столица.

Почти несъмнено Неймар няма да се появи в игра за парижани до края на сезона, само че по всичко наподобява, че той ще е подготвен на 100 % за началото на Световното състезание в Русия в средата на юни. Според информацията крилото върви без патерици към този момент две седмици, само че преди седмица бразилецът сподели, че няма да играе, преди да премине заключителен медицински тест на 17 май, два дни преди последния мач на ПСЖ за сезона.

Неймар счута пета метатарсална кост на дясното си ходило и навехна глезена си по време на мач с Олимпик Марсилия от френската Лига 1 в края на февруари, като в началото се очакваше, че той няма потребност да се подлага на интервенция и ще се завърне на относително бързо на терена. В последна сметка бразилецът реши да се подложи на хирургическа намеса, с цел да е изцяло сигурен, че ще бъде на линия за Мондиал 2018. Операцията бе осъществена от хирурга на бразилския народен тим Родриго Ласма в Бело Оризонте при започване на март. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР